Vi søker etter flere utviklere

Vi er stadig på jakt etter nye utviklere og kan tilby fast stilling som systemutvikler.

Ønsker du å være med å utvikle vår programvare-portefølje? Vi utvikler og selger dataprogrammet norbits.Retail. Dette er en løsning flere av Norges største butikk-kjeder benytter seg av i dag. Vi har flere av de største butikkene i Norge på kundelisten og bistår med løsninger for POS, netthandel og varestyring. Hos oss får du derfor jobbe med de nyeste teknologiene og samtidig få jobbe med løsninger som krever oppetid og høy grad av stabilitet.

Vi leverer også Future og norbits.Verksted, som er vårt dataprogram for bil- og dekkversteder.

Arbeidsoppgaver

Hos oss vil du jobbe med ny- og videreutvikling av programvare, integrasjoner med eksterne systemer og sammen med kunde utvikle tilpassede løsninger. Du vil jobbe tett sammen med kollegaer, prosjektkoordinator i Norbits og kunden.

Hvem er du?

Du har høyere utdanning innenfor teknologi, matematikk eller andre relevante studier. Du har god kjennskap til utviklingsverktøy til webbaserte løsninger. Gjerne noen års arbeidserfaring. Vi er åpne for kandidater med ulike bakgrunner, men søker primært personer med back-end / full-stack erfaring. Det viktigste er at du vil lære deg det vi jobber med. Erfaring eller ønske om å lære Visual Studio(C#), Blazor, HTML/CSS, SQL og git er derfor en fordel.

Videre ser vi for oss at du ønsker å finne beste løsning for kunden og oss. Du jobber selvstendig, men deler gjerne din kunnskap med resten av teamet.

Som person er du omgjengelig og evner å ha struktur på oppgavene dine. Du setter kvalitet og løsning i fokus og tar tak der du ser behov.

Det er fint om du viser interesse for å utvikle deg faglig, og har gjerne noen hobbyprosjekter eller andre løsninger du har lyst til å vise oss.

Hvorfor Norbits?

Hos oss vil du få jobbe i et trygt selskap med stabil økonomi. Vi har kontorlokaler sentralt på Voss hvor vi deler kantine med blant annet Active Brands. Vi er fortiden 16 ansatte som er en aktiv og sosial gjeng. Vi reiser blant annet på kollegatur hvert år, har julebord og sommerfest. Vi har også kontorlokaler i Ulvik og er fleksible med hjemmekontor løsninger. Du vil derfor bli en del av et sammensveiset team som alle har samme mål; lage solide løsninger for våre kunder.

Vil du vite mer?


Vil du vite mer om løsningene vi lager? Da er du velkommen til å ta kontakt med Nils nils@norbits.no - 911 79 750 eller Eirik eirik@norbits.no - 918 54 311. Vi intervjuer fortløpende og alle kandidater behandles konfidensielt.